INSOTIRE TRANSPORT VALORI

Personalul insotitor al transporturilor de valori este alcatuit din agenti de paza, numarul acestora stabilindu-se in functie de plafonul la care se ridica valoarea transportata, bine pregatit profesional si atent selectat, este dotat cu uniforme si arme de foc corespunzatoare misiunii.

Acoperirea riscurilor iminente reprezentate de pierdere sau dauna, indiferent de cine si din ce motiv sunt provocate, se face pe baza de asigurare prealabila a valorilor transportate, in conformitate cu legile si dispozitiile in vigoare.

Este o activitate specifica de colectare, transfer, verificare, depozitare a obiectelor de valoare si a numerarului. Serviciul este oferit pentru situatiile in care, pe parcursul derularii operatiunilor de transport valori apar factori de risc, ce pun in pericol bunul mers al acestei activitati.

Transportul se realizeaza cu mijloace de transport apartinand beneficiarului, societatea noastra fiind in momentul de fata preocupata sa-si intregeasca parcul auto cu astfel de autovehicole.

Activitatea se desfasoara non-stop si, dupa caz, coloana de autovehicule transportoare poate fi insotita de catre autovehicule de interventie, cu personal special instruit si dotat.

Pentru a acoperi eventualele daune financiare produse clientilor nostri, avem incheiate contracte de asigurare profesionala cu o societate de asigurari. Polita de asigurare proprie contractata cu o compane a de asigurari de prestigiu, angajeaza in favoarea fiecarui client al nostru acoperirea riscurilor care deriva din orice tip de pierdere sau dauna, provocata sau cauzata de executarea defectuoasa sau neexecutarea sarcinilor ce ne revin.

Valorile transportate trebuie asezate in colete avizate si de societatea noastra, sigilate si inchise ermetic, insotite de documentatia care sa le ateste continutul, semnata de responsabilul Beneficiarului. Seful echipajului poate sa refuze transportul coletelor care nu indeplinesc aceste conditii.

Echipajul insotitor al mijlocului de transport valori va fi format din minim 2 agenti de paza, instruiti in mod adecvat, dotati cu uniforme, arme de foc si sisteme tehnice in legatura permanenta cu Dispeceratul propriu si implicit, cu echipajele mobile de interventie rapida.

Serviciul va poate fi oferit in fiecare zi.

HOME | DESPRE NOI | CONTACT
ULTRAWebArt - ...intotdeauna inspirat!