MONITORIZARE SI INTERVENTIE

S.C. PROT INVESTIGO S.R.L. dispune de dispecerat propriu de ultima generatie, dotat cu cele mai noi echipamente de semnalizare audio – video in domeniu. Personalul implicat in aceasta activitate utilizeaza echipamente de comunicatie voce/date moderne si eficiente.

Operatiunile de monitorizare se desfasoara prin intermediul dispeceratului central, orice sesizare fiind preluata de echipajele de interventie aflate in permanenta pe teren.

Agentii de interventie din acest compartiment constituie elita personalului de paza, fiind selectati sa faca fata oricaror potentiale pericole, au un nivel inalt de instruire si, pe langa pregatirea speciala, beneficiaza de sprijinul reglementarilor legale in vigoare ale Statului Roman.

Interventia personalului nostru este dublata, in functie de gravitatea evenimentului constatat si de cerintele beneficiarilor, de alertarea organelor abilitate ale statului (politie, jandarmi, pompieri, protectia civila, salvare – dupa caz) si anuntarea imediata a persoanele desemnate de beneficiar pentru a se prezenta la obiectiv si a participa la constatarea evenimentului.

Prezenta, la timp, la eveniment a echipajelor noastre se verifica instantaneu prin mijloace electronice de pontaj si control.

Datele, orele si intervalele de activare si dezactivare a sistemelor de supraveghere si semnalare antiefractie se inregistreaza automat si pot fi puse la dispozitia beneficiarilor nostri.

De o mare importanta sunt mijloacele de semnalizare de tip "panica" instalate cu precadere la obiective ce prezinta un grad ridicat de risc in a fi atacate si/sau devalizate in timpul programului de lucru (case de amanet, case de schimb valutar, receptii de cazare, caserii etc.).

HOME | DESPRE NOI | CONTACT
ULTRAWebArt - ...intotdeauna inspirat!