CONSULTANTA DE SPECIALITATE

Societatea asigura intocmirea studiului pentru ANALIZA DE RISC in vederea identificarii solutiilor optime ce se impun privind paza si protectia obiectivelor, stabilirea dispozitivului propriu de paza si instruirea personalului (indiferent de nivelul ocupat in organigrama) cu atributiunile ce-i revin.

Totodata, societatea, prin personalul de specialitate, pregatit si experimentat, acorda asistenta de specialitate la intocmirea si redactarea Planului de Paza (atributie care potrivit L 333/2003 revine beneficiarului) pana la avizarea acestuia de catre organele legal abilitate.

Pentru a veni in intimpinarea cerintelor beneficiarilor nostri, pornim de la analiza si evaluarea concreta, la fiecare caz , a mediului si a riscurilor la care este supus obiectivul, urmand sa oferim solutia optima de aparare a acestuia. Analiza riscului trebuie sa tina cont de masurile de paza si protectie, aplicabile obiectivului care urmeaza sa fie protejat, precum si a gradului de vulnerabilitate a acestuia, a posibilitatilor si a modurilor posibile de atac, impotriva acestuia. Pe baza acestui studiu de detaliu, noi concepem si propunem sistemul de securitate care urmeaza a fi implementat, sistem care include atat factorul uman cat si echipamentul, dotarea tehnica, posibilitatilor de comunicare, responsabilitatile categoriilor de forte si a personalului specializat.

Oferim consultanta de specialitate, in ceea ce priveste oportunitatea si modalitatile de protectie electronica a bunurilor si valorilor beneficiarilor nostrii si a potentialilor beneficiari. In acest sens, echipe specializate se vor deplasa la locul de dispunere a dispozitivului pentru a intocmi – pe teren - studii de amplasament si a gasi cele mai bune solutii de instalare a mijloacelor electronice si de alta natura pentru realizarea unui dispozitiv antiefractie fiabil, eficient, ieftin si usor de manevrat.

HOME | DESPRE NOI | CONTACT
ULTRAWebArt - ...intotdeauna inspirat!