CURSURI FORMARE PROFESIONALA

Avand in spate experienta pregatirii unui numar de peste 700 de cursanti,

Societatea noastra va ofera posibilitatea de a urma cursuri de formare profesionala in meseria de "agent paza si ordine" (agent de interventie, garda de corp, dispecer, agent insotire transport valori),

Corpul de lectori este compus din personal bine pregatit, ofiteri din toate structurile militare, cu vasta experienta teoretica si practica, doctori si doctoranzi in stiinte juridice, profesori in arte martiale, fosti ofiteri specialisti in lupta antiterorista.

Cursul are o durata de 90 de zile si se adreseaza atat angajatilor proprii, cat si altor persoane interesate de calificare in acest domeniu. Pentru persoanele care nu sunt angajate in prezent ca agent de paza si ordine, asiguram intocmirea dosarului si solicitarea avizului organelor de politie, in conformitate cu prevederile Legii 333/2003.

Cursul este compus din 120 ore de pregatire teoretica si 240 ore de activitate practica, orele de teorie fiind sustinute de specialisti ce au o vasta experienta in domeniu, iar ulterior practica in teren, sedintele de tragere cu armamentul aflat uzual in dotarea agentilor de paza ca si orele de pregatire fizica intregesc nivelul de pregatire al cursantilor.

Dupa terminarea cursului si reusita examenului de verificare, absolventul primeste un Certificat de Calificare, eliberat de Ministerul Muncii si de catre Ministerul Educatiei si Cercetarii, cu ajutorul caruia proaspatul Agent de paza si ordine va putea solicita de la Inspectoratul Judetean de Politie ATESTATUL in baza caruia va putea profesa aceasta meserie, in tara si in majoritatea tarilor membre a Uniunii Europene.

HOME | DESPRE NOI | CONTACT
ULTRAWebArt - ...intotdeauna inspirat!