PAZA SI PROTECTIE

Paza si protectia se desfasoara, de regula, in sistem de paza umana prin intermediul agentilor de paza si a celorlalte elemente din dispozitiv. In functie de natura si complexitatea obiectivului, de pretentiile Beneficiarului si de prevederile Planului de Paza, agentii de paza pot fi inarmati sau neinarmati, cu arme letale sau de autoaparare.

Agentii de paza sunt calificati, prin cursuri desfasurate in cadrul societatii noastre, care este acreditata pentru calificarea profesionala a agentilor de paza.

Societatea are organizat un sistem de control al personalului propriu, foarte strict si sever, masurile luate in cazul abaterilor disciplinare fiind foarte ferme si eficiente. Corpul de control a societatii noastre efectueaza permanent vizite inopinate in obiective, pentru a se asigura de bunul mers al activitatii. Legatura permanenta cu factorii de conducere din obiectivele asigurate de noi reprezinta o parte a secretului reusitelor noastre.

Agentii de paza sunt echipati cu uniforme de iarna si de vara, impotriva intemperiilor (pelerine si salopete impermeabile), personalizate, in baza aprobarilor I.G.P.

Echipamente specifice activitatii de paza:

  • dispecerat propriu de monitorizare a alarmelor la efractie;
  • computere;
  • statii emisie-receptie cu frecventa proprie (simplex si duplex);
  • telefoane mobile;
  • armament cu munitie letala sau de autoaparare;
  • pistoale cu gaze, bastoane sau tomfe de cauciuc - pentru autoaparare, spray-uri lacrimogene;
  • autovehicule personalizate;

Pe langa activitatea de paza umana desfasuram si activitate de monitorizare electronica - video, acustica si interventie - in functie de cerintele beneficiarului. De asemenea, la cererea beneficiarului, este posibila si desfasurarea altor activitati - colaterale sau care au tangenta cu paza si protectia bunurilor si valorilor avute in responsabilitate.

Serviciul poate fi efectuat in functie de post si de cerintele beneficiarului, fie in program turnus (24 din 24 ore), fie in posturi temporare.

Societatea este asigurata pentru daune produse beneficiarilor serviciilor noastre, de pana la 220.000 RON, daune rezultate ca urmare a efectuarii defectuoase sau a neefectuarii sarcinilor asumate prin contract.

HOME | DESPRE NOI | CONTACT
ULTRAWebArt - ...intotdeauna inspirat!